Mi van a kezedben?

Szerda este nyolckor álltunk és beszélgettünk a videós evangélizációs alkalom után a Békevárban – amiről reggel hét órakor még csak Linda tudta, hogy esetleg lesz, mert Isten a szívére bízta, hogy el kellene kezdeni. Dávidra néztem, aki egy profi videós szakember. Körülbelül másfél éve jöttek először a gyülekezetünkbe feleségével és gyermekeikkel. Az jutott eszembe, ő is egy imameghallgatás.

Pár éve  került elém az ige, hogy nézzetek fel, a mezők érettek az aratásra és kérjétek az aratás Urát, küldjön munkásokat az aratásba. „Dávid, most látom, hogy te is egy válasz vagy erre az imádságra, mint ahogy már a gyülekezetben beszéltem erről, hogy láttam meg, Isten meghallgatta ezt az imádságot, mert már küldött embereket.” – mondtam neki.

Tegnap este azt láttam meg hogy őt is így küldte Isten közénk, mint aki most éppen, videók elkészítésében – ami hirtelen sokkal fontosabb lett, mint bármikor eltudtuk volna képzelni – tud segíteni. Neki egy – sőt sokszor inkább kettő-három – videókamera van a kezében.

Te mit mondasz, ha Isten téged is megkérdez, ahogyan annak idején Mózestől kérdezte az égő csipkebokornál: Mi van a kezedben? Fakanál, bevásárlószatyor, billentyűzet, felmosó, mobiltelefon, villáskulcs, fűrész, fűnyíró, kréta, mikrofon vagy éppen egy autó? Bármi is legyen az, csak fogd, és menj, hirdesd azzal Krisztus szeretetét!

Jóföldi Endre

Címünk

Dunántúli Baptista Egyházkerület
7627 Pécs, Bokor u. 52.

Számlaszámunk

Dunántúli Baptista Egyházkerület
10700268-46820903-51100005

Adószámunk

19298647-1-02

Facebook oldalunk

dunantuli_logo_atlatszo
© 2021 Dunántúli Baptista Egyházkerület